Детето ясновидец Абигия Ананд от Индия, което през 2019 г.

...
Детето ясновидец Абигия Ананд от Индия, което през 2019 г.
Коментари Харесай

Детето ясновидец, което предсказа COVID-19, с нови пророчества за пандемията и света

Детето ясновидец Абигия Ананд от Индия, което през 2019 година предсказа COVID-пандемията, разгласи пророчеството си за настъпващата 2022 година Според него животът най-сетне ще се върне към предходния си ход, само че измененията ще стават последователно и с известни компликации.

" Периодът сред декември 2021 година и април 2022 година ще бъде доста значим. Той ще засегне идващите 400 години ", споделя Ананд, само че не дава доста детайлности в тази връзка.

Поради непрекъснати разновидности в близко бъдеще, нито едно лекарство няма да помогне за справяне с корона вируса, споделя Ананд. Той изяснява, че човешката имунна система може да работи по-добре от всяко научно откритие.

Силно предлага на хората от всички възрасти да водят здравословен метод на живот и да закаляват тялото. Тийнейджърът поучава да станат постоянни заниманията със спорт, храната да е най-вече растителна и да се прекарва повече време навън.

" Събирайте дъждовна вода. Ако е допустимо, научете се по какъв начин да получавате сила благодарение на слънчеви панели или генератор ", поучава младежът.

Младият влъхва е на мнение, че човечеството би трябвало да бъде по-внимателно с развиването на изкуствения разсъдък. Той счита, че всевъзможни технологии, в частност 5G, могат да доведат до още по-големи компликации за човечеството - без да имат епидемиологичен темперамент, само че със доста по-големи и съществени последствия.

Ананд обаче предизвестява, че човечеството към този момент е пуснало тези технологии в живота си, счита ги за скъпи и процесът няма да може да бъде спрян.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР