Детето, което падна от втория етаж на детска градина, е

...
Детето, което падна от втория етаж на детска градина, е
Коментари Харесай

Със счупена подбедрица и пръсти е детето, което падна от втория етаж на детска градина

Детето, което падна от втория етаж на детска градина, е със счупена подбедрица на единия крайник и счупени пръсти на другия, предава . Прекарало е нощта в болница. То е без заплаха за живота и без вътрешни контузии.

Инцидентът е станал от прозореца на втория етаж. По роман на личния състав, детето е отворило прозореца и е полетяло. Според тях всичко е станало за секунди. „ Детето ми сподели, че е Спайдърмен. Обясних му, че това е невероятно.

Видяхме, че детето е добре, счупени са му крачетата. Трябва да се вземат ограничения, моята щерка мислеше, че е самодива . Но би трябвало да се вземат ограничения ”, изясни кметът на града Здравко Димитров, който е разговарял с детето и родителите.

Той е на мнение, че слагането на решетки няма да е положително решение за децата.Психолози влизат в детската градина. Те ще работят с родителите, личния състав и децата. „ Този диалог би трябвало да бъде систематичен.

Важни са две неща - какъв брой време имаме да приказваме с децата и да следим знаците, които те ни дават. Другото значимо е разговорът сред личния състав и родителите. Те имат наблюдаване по какъв начин реагира на детето.

Ситуацията е била изненадваща - нямало е спор, нямало е съответна причина, която да предизвика това държание ”, изясни психологът Ренета Бонева.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР