Детето ходи всеки ден, придружено от полицаи, в къщата им

...
Детето ходи всеки ден, придружено от полицаи, в къщата им
Коментари Харесай

Нова Болезнена Версия! Серийният Убиец Стоян Зайков-Чане Е Офейкал В Гърция!

Детето върви всеки ден, съпроводено от служители на реда, в къщата им в кв. " Полето " в Костенец, с цел да храни животните, които фамилията гледа. Разпитите са неофициални, с цел да не се стресира ученикът. Той е и най-близкият до Зайков човек.

Работи се обаче и по версия, че Зайков е съумял да избяга в Гърция след убийството на братовчед си Валентин Петров, който бе открит мъртъв в дома си на 14 май. Заради неналичието на щурм се допуска, че укривал братовчед си. Зайков може и да го е подкупил, защото ден преди разстрела на Милена изтеглил спестяванията си - 28 хиляди лева.„

Засега от Министерство на вътрешните работи съумяха да открият пушка, която дава отговор като диаметър на тази, с която бе погубен Петров. Оттам обаче пазят в загадка резултатите от експертизата, която трябваше да откри дали оръжието е на Зайков.

На 10 май 38-годишната Милена Шишкова беше открита в безпомощно положение до дома си. До момента догатките на полицията са, че килърът е някогашният й сътрудник Стоян Зайков. Въпреки засилените ограничения за сигурност дни по-късно беше осъществено и второ ликвидиране - на Валентин Петров. По-късно беше открито оръжие от едно от двете убийства - ловна пушка.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР