Детето-чудо на българските щанги Карлос Насар (81 кг) ще атакува

...
Детето-чудо на българските щанги Карлос Насар (81 кг) ще атакува
Коментари Харесай

Щангистът Карлос Насар: На олимпиадата в Токио щях да съм минимум трети |

Детето-чудо на българските щанги Карлос Насар (81 кг) ще нападна първа международна купа на почналото през днешния ден първентво в Ташкент. 17-годишният гений от Червен бряг е апетитен за любимец в своята категория, а самият той описа по какъв начин още на олимпиадата в Токио е можел да направи нещо огромно.

„ Виждах се медалист. Тогава бях в доста добра форма. Нямах квота, с цел да вземам участие. Щях да съм най-малко трети “, разкри Карлос Насар в особено изявление за youtube канала „ Спортната джунгла “. Младокът не беше покрил условията за избран брой надпревари, само че в този момент към този момент е подготвен да направи нещо огромно.

„ Сега на надпреварата в Кнежа изхвърлих 175 кг (изравнен международен рекорд) и тласнах 210 кг (нов международен рекорд). Мога да кажа, че когато ми трябват, ще ги подвигна “, убеден е младежът.

Как се отразяват сравненията с Наим Сюлейманоглу, какви са неговите цели за олимпиадата в Париж и за какво старши-треньорът на националния тим Иван Иванов го гони от залата, вижте в цялото изявление за youtube канала „ Спортната джунгла “.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР