Детективи за борба с тероризма от столичната полиция пуснаха изображения

...
Детективи за борба с тероризма от столичната полиция пуснаха изображения
Коментари Харесай

Полицията апелира за проследяване на три жени и мъж по време на протестите в Лондон след клането на Хамас

Детективи за битка с тероризма от столичната полиция пуснаха изображения от обществените медии и видеонаблюдение на четиримата души, с които желаят да приказват.

Издирват се три дами, които са участвали на митинг в Уайтхол в събота, 14 октомври. Двама носеха горнища с изображения на парапланери върху тях - третият държеше афиш с подобен на него.

Изображение: Снимка: Met Police Изображение: Снимка: Met Police Изображение: Снимка: Met Police Изображение: Снимка: Met Police < p> Четвъртият човек, който полицията желае да разпознава, е мъж, видян да размахва афиш с надпис „ Напълно поддържам Хамас “ по време на митинг на Бонд Стрийт в центъра на Лондон в събота, 21 октомври.

Изображение: Снимка: Met Police Изображение: Снимка: Met Police

Прочетете още вести от Обединеното кралство:
Мъж е упрекнат в ликвидиране, откакто жена е открита мъртва във ваканционен парк
Метеорологичните служби предизвестяват в цялата страна за пороен дъжд

< p> Командир Доминик Мърфи, шеф на командването за битка с тероризма на Метрополитен, сподели: „ Детективите са направили многочислени следствия, с цел да разпознават тези хора и в този момент молим обществеността да прегледа добре тези изображения и да ни каже дали знае кои са тези хора са.

„ Бих подчертал, че желаеме да приказваме с тези хора, с цел да ни оказват помощ с нашите запитвания, и в действителност бих ги призовал да се свържат непосредствено с нас. “

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР