Детективи арестуваха 61-годишен мъж във вторник, точно 41 години след

...
Детективи арестуваха 61-годишен мъж във вторник, точно 41 години след
Коментари Харесай

Полицията арестува мъж точно 41 години след като се твърди, че е застрелял и убил 24-годишна жертва в Индиана

Детективи арестуваха 61-годишен мъж във вторник, тъкмо 41 години откакто се твърди, че е прострелял и умъртвил 24-годишна -старец в Индиана, споделиха чиновници.

Твърди се, че Роналд Дж. Андерсън е прострелял Клифърд Смит в главата на 31 октомври 1982 година, сподели щатската полиция на Индиана. Съпругата на Смит заяви за изгубването му на 4 ноември. Двама ловци на животни откриха тялото на Смит в селския окръг Джаксън на 1 декември същата година.

Полицията несполучливо проверява случая през годините, като нови служители на реда изследват случай, защото времето е минало.

„ Щатската полиция на Индиана се е заела с разрешаването на неразрешени до момента случаи, с цел да обезпечи затваряне на фамилията и да извърши арест, тъй че виновните за тези закононарушения да бъдат подведени под отговорност и преследвани в съда “, споделиха чиновници при ареста известие.

Сержант Кип Мейн стартира интензивно следствие на случая през септември 2015 година, сподели полицията. Кип открива, че Андерсън и Смит са били в дома си дружно с няколко други късно през нощта на 30 октомври 1982 година Неговото следствие разкрива, че Андерсън е извадил пушка от къщата и я е заредил. Полицията сподели, че Андерсън, който към момента е имал зареден револвер, е напуснал жилището в транспортно средство със Смит.

Твърди се, че Андерсън се е опитал да прикрие убийството, като е върнал револвера в дома и е скрил евентуални доказателства на мястото на престъплението, споделиха чиновници.

Полицаи са разговаряли с Андерсън в предишното, в това число скоро след гибелта на Смит, сподели представител на щатската полиция на Индиана. Длъжностните лица значително съумяха да издигнат обвинявания против Андерсън в този момент, защото нов детектив се зае със случая, организира нови изявленията и изследва събрани по-рано доказателства.

Говорител на полицията сподели, че политиката им е да не споделят информация за вероятен претекст.

Полицията арестува Андерсън в дома му в Сиймор, Индиана, без произшествия във вторник. Той беше превозен до пандиза на окръг Джаксън.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР