Дете на шест години е загинало при тежката катастрофа на

...
Дете на шест години е загинало при тежката катастрофа на
Коментари Харесай

Ужасяващи СНИМКИ от адското меле с невръстна жертва на АМ "Хемус"

Дете на шест години е починало при тежката злополука на автомагистрала „ Хемус “. Тежкият пътен случай е зародил на автомагистралата в посока от Варна към София, покрай Шумен, до надлеза на кв. „ Макак “.

Сигналът за произшествието е получен в дежурната част на ОДМВР- Шумен малко след 18:15 часа през днешния ден. В злополуката са взели участие два автомобила - „ Фолксваген Голф “ с варненска регистрация и „ Форд Фиеста “ с русенска.

По първични данни лидерът на фолксвагена - 35-годишна жена от Варна, заради придвижване с несъобразена скорост и липса на задоволително отдалеченост блъснала движещия се пред нея лек автомобил „ Форд Фиеста “. В резултат на удара фордът се преобърнал на пътното платно.



Загинало е 6-годишно дете, което пътувало в автомобила. В МБАЛ – Шумен са откарано останалите трима пасажери от форда и лидерът.

За обзор в болничното заведение са откарани 35-годишната жена, която била зад кормилото на фолксвагена и дете на 8 години. На място се прави оглед.

Към момента няма данни са положението на откараните за обзор.

Водачите на двата автомобила са тествани за алкохол, съществуване не е открито.

Създадена е краткотрайна организация на придвижването. Превозните средства се отбиват на 350-ти километър на автомагистралата посока Варна- София през път I-2 в посока към София.

Молим водачите да карат с нараснало внимание, приканват от ОД на Министерство на вътрешните работи – Шумен.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР