Дете на 5 години почина в заключен автомобил в хърватския

...
Дете на 5 години почина в заключен автомобил в хърватския
Коментари Харесай

Момченце умря в кола в Хърватия, баща му забравил да го остави в градината

Дете на 5 години умря в заключен автомобил в хърватския град Книн. Тялото на момченцето е намерено на паркинг. Бащата, майката и момченцето тръгнали сутринта от у дома с колата. Бащата, който е боец, закарал майката на работа и по-късно, преди да отиде на работа, е трябвало да остави сина си в детската градина, написа Index.hr.
Детето обаче по този начин и не стигнало до градината. Смята се, че бащата отишъл на работа, без си даде сметка, че не е закарал до градината момченцето, което спяло на задната седалка.
Мъжът паркирал автомобила на паркинга и отишъл в казармата.
Момченцето останало на задната седалка на колата, заключено. Температурата в Книн денем е била до 28 градуса на сянка.
Засега не е ясно дали детето се е събудило и се е опитвало да вика за помощ, само че е известно, че близо до мястото, на което е била паркирана колата, се правят строителни работи. Поради мощния звук е допустимо никой да не е чул момченцето.
Автомобилът има затъмнено задно стъкло и въпреки че на метри от мястото, където е била колата, има контейнери за отпадък, явно никой не го е видял.
Към 15 часа майката отишла да вземе сина си от детската градина, само че детето не е било там. Казали й, че то въобще не е идвало.
Майката се обадила на брачна половинка си, само че той бил уверен, че е оставил момченцето в градината и даже били преглеждани камерите за наблюдаване в близост.
Бащата извадил детето от колата едвам следобеда, само че към този момент е било късно. Когато схванал, че момченцето не е в градината, бащата изтичал до колата, отключил я е разкрил сина си в безсъзнание. Опитал да го реанимира, само че безрезултатно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР