Дете на 13 години е било нападнато във Варна от

...
Дете на 13 години е било нападнато във Варна от
Коментари Харесай

Непълнолетен заплаши с метална тръба и съблече момче с футболен екип във Варна

Дете на 13 години е било нападнато във Варна от друго, по-голямо момче - също малолетно, което държало железна тръба в ръка. Инцидентът е от четвъртък и съгласно думите на потърпевшия сцената се е разиграла в подлез, покрай стадиона, където тренира футбол в тима на „ Спартак " (Варна). До удари не се е стигнало. Момчето споделя, че нападателят го е предиздвикал да смъкна екипа, с който било облечено.

„ Веднага след случая детето беше на подготовка. То беше доста смутено. Цялата преживелица се е разиграла на фенска основа. За нас като клуб това не би трябвало да се повтаря. Искаме да сигнализираме за тази експанзия. Не разполагаме с информация дали двете деца са се познавали. Полицията се надявам да вземе ограничения ", разяснява шефът на детско-юношеската академия на „ Спартак " (Варна) Васил Петров.

Клубът излезе с публична позиция, в която показва възмущението си и оказва поддръжка на своя играч. От Министерство на вътрешните работи оповестиха за NOVA, че нападнатото момче е разпитано в Детска педагогическа стая. Бащата на 13-годишното дете не пожела да застане пред екипа ни.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР