Десният халф-бек на РомаРик Карсдорп претърпя успешна операция на носа,

...
Десният халф-бек на РомаРик Карсдорп претърпя успешна операция на носа,
Коментари Харесай

Недолюбван от Моуриньо се подложи на операция и ще пропусне дербито на Рим

Десният халф-бек на РомаРик Карсдорп претърпя сполучлива интервенция на носа, оповестиха от клуба. До интервенцията се стигна, откакто носът на играча беше разрушен по време на нулевото реми с Реал Сосиедад в Лига Европа.

Карсдорп беше умишлен за преследване от наставника Жозе Моуриньо по-рано през сезона, само че в последна сметка остана в отбора и даже се предполагаше, че щеше да бъде титуляр в римското дерби. Нидерландецът обаче ще пропусне утрешния конфликт с Лацио поради интервенцията си. Все отново той може да се завърне в игра незабавно след паузата поради националните тимове благодарение на защитна маска.

28-годишният халф-бек е следващият състезател на „ вълците “, който претърпя акцидент в последните няколко мача на отбора. Преди това Тами Ейбрахам беше с порязан низък клепач на лявото око, Андреа Белоти си счупи ръката, а капитанът Лоренцо Пелегрини имаше потребност от 30 шева поради рана на челото си.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР