Десита е сред онези имена в родния поп-фолк, за които

...
Десита е сред онези имена в родния поп-фолк, за които
Коментари Харесай

Любов се лекува с любов! Десита са връзките, бившите и дебюта в OnlyFans

Десита е измежду тези имена в родния поп-фолк, за които постоянно се вълнуваме, когато вадят нова ария. Уви, за нея обаче знаехме прекомерно, прекомерно малко. Това обаче се промени с един подкаст.

Става въпрос за третия епизод от подкаста на Ивка Бейбе, в който Десита приказва намерено за персоналния си живот и в частност - любовния. Десита призна, че е извънредно ревностна и това е най-големият ѝ минус във връзките.

Виж още: В търсене на помощ: Андреа се оплака, че страда от психическо разстройство

Въпреки това обаче Десита е прощавала невярност. По думите ѝ обаче това не е си е коствало и през днешния ден не би повторила тази амнистия. 

Десита по този начин и не беше запитана дали сега има човек до себе си, само че на въпроса кой е най-големият подарък, който е получавала, тя се похвали, че неотдавна са ѝ подарили букет от 1500 рози! Едва ли е някой инцидентен.

Иначе Десита разкри, че е извънредно прочувствена и не е почитател на късите връзки. Въпреки това обаче най-дългата ѝ връзка до момента е била 2 години. Всички раздели до момента претърпява с... нова обич!

Виж още: Александра Богданска не се опасява от нищо: Ето по какъв начин моделката подвигна адреналина в кръвта 

Що се отнася до по този начин известния OnlyFans, Десита увери - няма да дебютира в платформата. Въпреки това обаче няма нищо срещу нея и хората там. 

Изображение: https://www.instagram.com/dessitax/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР