Десислава Радева е сред майките, които дочакват децата им да

...
Десислава Радева е сред майките, които дочакват децата им да
Коментари Харесай

Синът на Деси Радева се прибра завинаги от САЩ! Страхил Свиленски ще пробва спортна кариера в Европа

Десислава Радева е измежду майките, които дочакват децата им да се върнат от чужбина, откакто създадат положение. Страхил Свиленски , чийто татко е депутатът от Българска социалистическа партия Георги Свиленски и пръв брачен партньор на президентшата, към този момент не участва в листата с треньори на женския волейболен отбор на университета „ Маунт Мърси " в щата Айова в Съединени американски щати.

Наследникът приключи бакалавър „ Човешки запаси " в същия ВУЗ, само че от самото начало на образованието си там играеше и в мъжкия волейболен тим и бе един от най-изявените спортисти на образователното заведение. Отрочето на първата дама бе удостоено с премия „ Спортист на годината ", а след дипломирането си бе назначен като асистент-треньор на женския волейболен тим. Заплатата му възлизаше на 56 хиляди лв. годишно.

От 2022 година обаче Свиленски към този момент не заема тази служба и не се води на адрес в Америка. Още до момента в който бе студент, пред вестника на университета той споделя, че бъдещите му проекти не са свързани със Съединени американски щати, въпреки животът там да му е харесал. Предпочитал да се върне в Европа и да продължи кариерата си на състезател в европейски волейболен отбор. Към момента обаче той не е допълнил в професионалната си биография дали фантазията му се е осъществила, или e решил да си почине.

Преди да замине да учи в Щатите, синът на Радева приключил Испанската гимназия в София. Започнал да играе волейбол в осми клас и е бил част от екипа на „ Левски ". След развода на родителите му е бил отглеждан главно от Десислава и нейната майка Желяза и е живял дружно с тях.

Деси го назовава галено „ Съни " и, преди да стане първа дама, не е пропущала да се похвали с горделивост за триумфите му в своя фейсбук профил. Сега пази безмълвие пo тематиката. С татко си Георги 25-годишният Страхил също е в положителни връзки и социалистът му помагаше финансово за учението в Америка, написа „ Минаха години “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР