Десислава Николова и Ирена Мишонова спечелиха националния турнир по плажен

...
Десислава Николова и Ирена Мишонова спечелиха националния турнир по плажен
Коментари Харесай

Десислава Николова и Ирена Мишонова спечелиха турнира по плажен волейбол в Бяла

Десислава Николова и Ирена Мишонова завоюваха националния шампионат по плажен волейбол в Бяла. Втори приключиха Дарина Киндова и Ева Петрова, а на трета позиция при дамите се подредиха Емилета Рачева и Ивета Станчулова. 34 двойки от двата пола се състезаваха за Купата на кмета на общината Пеньо Ненов, който също се включи сполучливо в конкуренцията.

По-рано през сезона Николова и Мишонова победиха с купата и в Свети Влас.

В шампионата участваха представители от Италия и Полша.

При мъжете златните медали завоюва двойката Димитър Димитров и Димитър Механджийски. Среброто е за Милен Стоянов и Мирослав Градинаров, до момента в който с бронза се окичиха Димитър Калчев и Стефан Въртигов.

Шампиони при девойките до 18 години станаха Елеонора Гичева и Ивет Гавраилова, а Александър Цанев и Ясен Станев завоюваха първа позиция при юношите. Те са националните двойки, които ще показват България на Европейското състезание при започване на септември.

Милен Стоянов беше определен за MVP при мъжете, до момента в който при дамите признанието за най-полезен състезател остана за Ирена Мишонова.

За най-хубав бранител бяха определени Димитър Механджийски и Десислава Николова. Призът за най-хубав блокировач беше присъден за Димитър Димитров и Дарина Къндева.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР