Десислава Иванчева дели една килия с акушерката Емилия Ковачева, пребила

...
Десислава Иванчева дели една килия с акушерката Емилия Ковачева, пребила
Коментари Харесай

Иванчева дели една килия с акушерката Емилия Ковачева, пребила новородено бебе

Десислава Иванчева дели една килия с акушерката Емилия Ковачева, пребила новородено бебе, заяви в. " България през днешния ден ".
Бившата кметица на столичния регион „ Младост “, която бе наказана за корупция, влиза в кухнята на Сливенския затвор. Там тя ще е с акушерката Емилия Ковачева, с която са въдворени в една килия.
Ексуправничката е в женския затвор от близо месец. Там беше изпратена и заместничката й Биляна Петрова. Двете получиха надлежно 6 и 5 година отнемане от независимост.
След зрелищната акция по задържането им пред Спортната палата те изкараха 8 месеца в килия и към 1 година и половина под домакински арест. Това време ще им бъде приспаднато от присъдата, само че с цел да понижат още повече наказването си, Иванчева и Петрова желаеха да работят. Чрез обществените мрежи се примолиха на предприемачи от Сливен да ги наемат. Условието е да им обезпечат превоз от и до панделата, а също и да ги пази чиновник от защитата. На Иванчева това въобще няма да й се наложи, тъй като тя е получила предложение и стартира работа в кухнята на пандиза.
„ Деси не знае по какъв начин е пристигнало това предложение, само че е доста признателна за предоставената опция “, споделя непосредствен на някогашната кметица. По думите му със заплатата от 240 лева, която ще взима, Иванчева счита да изплаща санкцията от 12 бона, която й наложи съдът с окончателното решение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР