Деси Стоянова преживя болезнено раздялата със съпруга и децата си

...
Деси Стоянова преживя болезнено раздялата със съпруга и децата си
Коментари Харесай

Деси Стоянова за пандемията: Беше кошмар без мъжа и децата ми

Деси Стоянова претърпя мъчително раздялата със брачна половинка и децата си по време на пандемията. Още преди въвеждането на изключителното състояние нейното семейство отпътувало за фамилната вила в Еленския Балкан, а тя останала в София сама, научи HotArena.

„ В идващите няколко седмици останахме разграничени — аз — в София на работа, а те — в планината. До този миг в никакъв случай не се бяхме разделяли толкоз дълго. И това ми тежеше, макар че си давах сметка, че за тях е доста по-добре да са там надалеч, където корона вирусът не диктува всяко поемане и издишване, както е в София ”, споделя още Деси.

Стоянова съумяла да се избави от депресията с доста работа и непрекъснати задължения. След като стартира обаче отдалеченото образование околните й се връщат, защото във вилата нямат интернет.

Тогава журналистката открила какъв брой са пораснали синовете й и какъв брой добре се оправят с уроците, въпреки и през компютър, написа „ Минаха години ".
Самата тя се редува със Сашо Кадиев, с цел да продължи работата по предаването им.

„ Екипът ни се раздели на две, с цел да сме сигурни, че даже и някой да се болести, предаване ще има ”, споделя водещата. Тя не крие, че е от щастливците, които съумяха да запазят работата си макар рецесията .

В дните, когато Сашо Кадиев е самичък на екран, Деси е щастлива, че може да прекарва непрекъснато време с близнаците. И прави оценка високо тези моменти, защото вижда какъв брой са пораснали децата й.

По време на карантината доста й тежало, че не може да бъде и с родителите си. „ Потискащ е и методът, по който маските трансформираха хората. ” Разминават се, без да се поглеждат, без да се поздравяват. Виси едно съмнение във въздуха ”, споделя още тя.

Деси още не смее да прегърне сама родителите си, колкото и да й тежи това. Баща й, Красимир Стоянов, дълги години е консултант при президента Георги Първанов и е някогашен апаратчик от Българска социалистическа партия. Той е прочут със строгостта си, а дълго време се носят клюки, че е уредил и щерка си на дребния екран.

Стоянов обаче единствено се нервира от тези изказвания, защото в никакъв случай не е имал заслуги за триумфите й. По думите му, тя сама си е спечелила място в малкия екран — години наред работи като политически кореспондент в Би Ти Ви, само че напуща, с цел да стартира работа в първокласно списание. Да води „ Преди обед ” със Сашо Кадиев я кани продуцентът Георги Тошев, а от есента двамата водещи ще стартират своя десети сезон.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР