Деси Стоянова е сред най-моногамните жени в bTV, но и

...
Деси Стоянова е сред най-моногамните жени в bTV, но и
Коментари Харесай

Деси Стоянова не е на себе си след развода

Деси Стоянова е измежду най-моногамните дами в bTV, само че и на нейната улица изгряха любовни проблеми. Водещата се намира в призрачен интервал от живота си и по всичко проличава, че се е разделила със брачна половинка си Велислав Русев, с който другояче преди изглеждаха като една от най-стабилните двойки в малкия екран.

От известно време насам дори Деси не носи брачната си халка, което може да се види и в " Преди обед "  всяка делнична заран, а това евентуално значи, че е допустимо и да се е развела.

Връзката на Деси и Велислав датира от далечната 2000 година, когато тя е единствено на 23 година, преди малко приключила висшето си обучение, а той е по-голям от нея, също е публицист, само че с надалеч по-скромни триумфи.

Според мнозина проблемите сред тях са от дълго време и са свързани с това, че Деси е по-успяла в специалността си и носи повече пари у дома, което комплексирало мъжа й и го карало да мечтае за други дами, написа Kliuki.bg.

Доказателство за раздялата на двойката е и обстоятелството, че неотдавна Деси отпразнува своя рожден ден в компанията на Ани Цолова, Миролюба Бенатова и Дарина Сарелска в столично заведение, където мъжът й по този начин и не се появи, а преди не пропускаше сходни празненства.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР