Деси Слава не знае как ще се върне на работа

...
Деси Слава не знае как ще се върне на работа
Коментари Харесай

Деси Слава изпадна в ужас

Деси Слава не знае по какъв начин ще се върне на работа с 80-те кг, които е натрупала по снагата си. Певицата реши да проточи майчинството си, тъй като я е позор да се демонстрира пред хората.

За разлика от множеството си колежки, които през цялата бременност внимават какво ядат и непрекъснато наблюдават какъв брой кг са качили, Деси признаваше, че си хапва без ограничавания.

Оправданието ѝ беше, че когато роди, ще мине на цялостен апетит и ще смъкна непотребните тлъстинки. Поничките, саралиите, козунаците и шоколадовите бонбони обаче си споделиха тежката дума. Два месеца откакто вторият ѝ наследник Борис пристигна на бял свят, изпълнителката съвсем се търкаля.

За елементарните майки това е обикновено, само че за жена с нейната специалност е същинска злополука. Деси толкоз доста се тормози от наедрялата си фигура, че не смее да се покаже на сцената, написа Уикенд. Докато колежките ѝ Галена и Джена се върнаха на работа два-три месеца след раждането, тя счита да остане у дома чак до края на годината.

„ Дебела съм! Не мога да се демонстрирам по този начин пред хората! “, оплаквала се Деси Слава пред своите близки. Тя толкоз доста мразела новата си фигура, че избягвало даже да се оглежда в огледалото.

Уверенията на обичания ѝ Благой Найденов, че я харесва, не били задоволителни. 21-годишното момче е състезател, има съвършена фигура и сравнението с него още повече тормозело 39-годишната певица.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР