Деси Слава без свян се показа като любител на алкохола

...
Деси Слава без свян се показа като любител на алкохола
Коментари Харесай

Деси Слава гърми поркана в Тик-Ток

Деси Слава без срам се появи като фен на алкохола по време на лайв на сина й Майки в известната обществена мрежа Тик-Ток, видя HotNews. Блондинката на няколко пъти прикани да и сипят водка, а по-късно надигаше чашата леко скрито, само че за всички стана ясно, че блясъка в очите й е от питието.
Чашката подвигна градуса на мама Деси.

Реклама
Гласовитата изпълнителка не спираше да се смее от самото начало, явно под въздействието на алкохола. Тя влезе и в ролята на подражател на свои сътрудници, измежду които бяха Глория и Мира. Деси се оплака, че не е в добра кондиция за пеене, защото леко е прегракнала, само че въпреки всичко изпя и откъс от национална ария, а за край поздрави чешка тик-ток звезда с парче на Алиша Кийс.
Деси Слава се крие, че порка, с цел да не бамнат профила на сина й.

Реклама
Синът на певицата Майки сподели, че е съумял да я вкара в тънкостите на лайв борбите в Тик-Ток, които са изключително известни измежду тийновете. " Цъкайте, цъкайте! Кога ще забележим Лъва?! ", призоваваше Деси, а фигурата на Лъва в лайфовете е една от най-силните конфигурации при борбите.

След като в началото Деси зовеше за водка в чашата й, внезапно обърна палачинката и стартира да твърди, че пие сок от ябълка с цвят на коняк. " Искате ли да го изпия на екс, с цел да видите, че е сок! ", сопна се звездата. Причината да не се демонстрира непосредствено с чашата е политиката на обществената мрежа е да не излъчва проява на пиянство на алкохол или пушене на цигари и сходен жанр опиати. Шоуто на подпийналата Деси и сина й Майки напълно се развихри и с включването на Рашия, която към този момент е русокоска. Скандалната травеститка избухна с микс от осъществявания на песни на Деси Слава, която акцентира, че доста харесва. " Имам твоя ария записана в студио, която пея по участията си ", похвали се Рашия. Тя не пропусна да си изиска дует с певицата, само че не получи заветното " да " в отговор от страна на изпълнителката на " Две сърца ".
Рашия ахна пред Деси Слава.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР