Деси Фотосесията заряза бизнеса с червеите след като стана най-известната

...
Деси Фотосесията заряза бизнеса с червеите след като стана най-известната
Коментари Харесай

Деси Фотосесията заряза бизнеса с червеите! Била най-търсената и желаната моделка в момента

Деси Фотосесията заряза бизнеса с червеите откакто стана най-известната плеймейтка за тази година, разбра HotArena .

Преди да се яви на състезанието, тя бе спечелила европроект за развъждане на калифорнийски червеи и пчели . 28-годишната брюнетка от Търговище обаче бързо изостави този нетрадиционен за страната ни бизнес и се преориентирала към моделството .

И въпреки да приключи на трето място в състезанието, още преди този момент бързо се трансформира в същинска сензация с присъединяване си в ТВ предаване, в което споделя, че мечтае „ Мис Плеймейт “ да й донесе доста фотосесии и участия в реалити формати .

Няколко месеца по-късно най-малко фотосесиите са факт. „ Те ме изстреляха на върха в българския шоубизнес. Истината е, че аз съм единствената от последното издание на състезанието, която остана на повърхността, другите тънат в небитието “, безапелационна е тъмнокоската, цитира „ Телеграф “.

В момента тя била най-желаното лице за реклама и даже е снимала за сръбски фешън бранд. Упорито се мълви, че ще бъде част от новия сезон на „ ВИП Брадър “ и следва да забележим дали ще се окаже истина.

Деси споделя, че обича обичайните неща в леглото и пред бурни милувки на плажа, избира комфортна спалня . За популярност не би правила секс и не би умъртвила човек. Допада й да е известна, само че не би го постигнала с цената на всичко. Свободното си време посещава на своя домакински любим.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР