Десетото състезание по ски за Купата на министъра на външните

...
Десетото състезание по ски за Купата на министъра на външните
Коментари Харесай

Стартира десетото издание на Купата на министъра на външните работи в Банско

Десетото съревнование по ски за Купата на министъра на външните работи на България с персоналното присъединяване на вицепремиера и министър на външните работи Екатерина Захариева започва през днешния ден в Банско, оповестиха от външното министерство.

Министър Захариева ще се състезава с представители на дипломатическия корпус, на държавната администрация и на интернационалните институции в България, както и с другари на дипломацията. Надпреварата под егидата на министъра на външните работи се провежда взаимно с посланика на Република Австрия Андреа Вике и посланика на Румъния Йон Гъля, както и с Българската федерация по ски и " Балкан Холидейз”.

Състезанието в дисциплината великански слалом стартира в 10:00 ч. на Шилигарника. То ще бъде разграничено на два манша в разнообразни категории - Дипломати мъже, Дипломати дами, Приятели мъже, Приятели дами, Деца. За въодушевените състезатели ще бъде проведен и " радостен биатлон ". Той включва прекосяване на трасето с престой на стрелкови рубеж. Церемонията по награждаване е планувана в 12:30 ч. на Шилигарника.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР