Десето издание на националния събор на почитателите на марката Opel в

...
Десето издание на националния събор на
почитателите на марката Opel в
Коментари Харесай

Десети национален събор на „Оpel Клуб България”

Десето издание на националния събор на почитателите на марката Opel в България
Многобройни надпревари в другарски и спортменски дух
Специално внимание към ветераните на марката

На 09.09.2018 година, писта „ Дракон “ край Калояново в област Пловдив, бе горд домакин на десетия народен събор на „ Opel Клуб България ”, сбъднат с подкрепата на Opel България. Вече цяло десетилетие феновете на германската марка се събират дружно, водени от една страст – любовта към колите от марката Opel.

Провеждайки се за десети следващ път, националният събор на „ Opel Клуб България ” се трансформира в празник на приятелството и спортсменството, както и в поле за изява на фенове състезатели от цялата страна. Тази година бяха проведени вълнуващи съревнования в дисциплините „ Оpel Speed Attack “ в три класа, както и надпревари в дисциплината „ Drag “ в четири класа. Борбата във всички тях бе изключително оспорвана и никой от състезателите не отпусна газта даже за миг – тъкмо както се чака от истинските фенове на Opel.

Разбира се, уредниците бяха помислили за настроението на публиката и атмосферата към пистата. Проведе се надпревара за майсторско мятане на автомобилен касетофон във варел, както и конкурсите за автомобил на публиката на събора в две дисциплини – „ Stock “ и „ Тuning “.

Участниците в надпреварата за озвучаване “Car Audio Contest ” бяха оценени и наградени от международно сертифицираната компания „ АВАЛ ООД “ - компания с над 20 години опит в областта на автомобилните аудио и мултимедийни системи.

Невероятните девойки на Opel, както винаги бяха на точното място в точния момент, с цел да създадат най-голямото организирано мероприятие за почитателите на германската марка в България още по-красиво и запаметяващо се.

Беше отделено особено внимание и на ветераните на Opel, тъй като какво е една марка, в случай че не история, обичаи, ясно място в сегашното, религия и взор в бъдещето?

Този в действителност специфичен ден за почитателите на Opel бе изпратен с много положителни страсти, които личат добре и в снимките и видеоматериалите, които ви предоставяме в галерията.

Събитието бе снимано от екип на Drone Bulgaria, автор на едни от най-красивите и завладяващи видеа отдадени на приказните кътчета и природа на България.



*Източник: www.opel.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР