Десетки запалянковци на Ботафого нахлуха в тренировъчната база на своя

...
Десетки запалянковци на Ботафого нахлуха в тренировъчната база на своя
Коментари Харесай

Напрежение в Бразилия: Фенове нахлуха на базата на легендарен отбор

Десетки ентусиасти на Ботафого нахлуха в подготвителната база на своя обичан клуб в Рио де Жанейро в символ на митинг против слабата форма на футболистите от тима.

Бразилската полиция е била извикана в оборудването Еспаcо Лониер в западната част на града. Това се е случило след оповестените в обществените медии фотоси от проведени групи последователи. Фотографиите демонстрират хора, които навлизат в медицинските кабинети на клуба и стачкуват пред някои от футболистите и ръководителите на Ботафого.

Бразилският клуб към момента не е дал изказване, а управляващите не са съобщили за арести.

Гневът на последователите е поради серия от слаби резултати за Ботафого, който загуби четири следващи мача в бразилската Серия А. Тимът от Рио де Жанейро, изпитващ финансови усложнения, е в зоната на изпадащите, със единствено 12 точки от 11 изиграни мача.

Гаринча, Жаирзиньо, Диди, Жерсон, Марио Загало и Нилтън Сантос са някои от именитите бразилци, които са играли за Ботафого през предишния век.

През януари 90 % от акциите на клуба бяха продадени на американския предприемач Джон Текстър, притежател на Кристъл Палас във Висшата лига на Англия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР