Десетки ученици се свързаха с Plovdiv24.bg, за да изкажат мнението

...
Десетки ученици се свързаха с Plovdiv24.bg, за да изкажат мнението
Коментари Харесай

Пловдивски ученици: Пуснете ни в грипна, няма да ходим в мола! Носим си хапчетата в джобовете!

Десетки възпитаници се свързаха с Plovdiv24.bg , с цел да изкажат мнението си по настоящата тематика към възможната грипна почивка. Сега даваме думата на две девойки, които желаят да ни кажат следното:
Здравейте! Пиша на вас, защото всеки ден мои връстници търсят из обществените мрежи дали ще ни разхлабен в грипна почивка. Аз съм ученичка от Пловдив, изучавам в Математическата гимназия. Странно е, че от самото начало от коледните празници допреди два-три дни Пловдив беше най-засегнатият град в страната с нашумелия грип. А през днешния ден, както и през вчерашния ден не доближават проценти за освобождение на учениците. И всеки счита, че учениците ще отидат в мола или на ледената пързалка, само че бъркат. Доста деца са заболели и освен. Навсякъде в града има хора с маски и с носни кърпички, кашлят и се вижда, че не са добре здравословно.
Предположение, че има толкоз доста заболели, няма ли да се подхващат някакви ограничения? Лично аз също не съм в съвършено положение, само че съм принудена да отивам на учебно заведение, с цел да не пропущам материал. Според мен е по-добре да ни отпуснете 3-4 дни, с цел да сме си на топло и да се лекуваме, в сравнение с да се постанова да стоим през целия ден в учебно заведение и да се морим. Тези, които отсъстват също изпускат материал и по какъв начин се наваксва? Това не са двама, трима в клас! Вземете ограничения! Иначе вируса няма да утихне толкоз бързо и елементарно! Ще Ви бъда признателна, в случай че най-малко прочетете писмото ми! Благодаря!
И още едно мнение:
Не е обикновено при толкоз заболели да няма грипна. Вчера вечерта си легнах здрава, а в този момент не мога да стана от леглото. Половината ми клас прекараха грипа. Това, че не сме заболели всички дружно, ли Ви стопира, с цел да пуснете хората да се възстановяват. Трудно е и да не вървим на учебно заведение, тъй като изпускаме доста материал. Всеки върви с хапчета в ръцете. Моля Ви направете нещо!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР