Десетки сигнали за паднали клони и откъснати части от покриви

...
Десетки сигнали за паднали клони и откъснати части от покриви
Коментари Харесай

Паднали клони и отнесени покриви след бурята в София

Десетки сигнали за паднали клони и откъснати елементи от покриви са получили в Столична община след бурята в София нощес. На места придвижването беше затруднено от клони по улиците.
В Столичната община нощес са получили над 36 сигнала за паднали клони и завирявания на пътните платна, 13 – за откъснати елементи от покриви, 11 – за откъснати детайли на градската среда, заяви БТВ.
„ Около 20 сигнала сме получили поради дъжда “, сподели пред " Фокус " шефът на Дирекция „ Аварийна помощ и предварителна защита ” към Столичната община Красимир Димитров. Той разясни, че най-вече сигналите са за паднали клони и дървета, както и за една ламарина. " Има и сигнали за завирявания. Те са към 7-8 ", сподели Димитров. Ръководителят на Дирекция " Аварийна помощ и предварителна защита " посочи, че сигналите за завирявания са отработени. Той увери, че все още всичко е отводнено. " Около 5 екипа имахме през вчерашния ден, които да работят ", сподели още Красимир Димитров. Дъждът в столицата не спря цяла нощ, прогнозата за през днешния ден е следобяд още веднъж да има стихии с валежи и гръмотевици в Западна БъРавнлгария.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР