Десетки сигнали постъпват в столичната полиция от хора, чиито близки

...
Десетки сигнали постъпват в столичната полиция от хора, чиито близки
Коментари Харесай

Колко трупа е закопал гробарят Георги Енев?

Десетки сигнали постъпват в столичната полиция от хора, чиито близки са умряли, а фамилиите са употребявали услугите на задържания траурен сътрудник Георги Енев. Те се съмняват, че са станали жертва на злокобната скица, заяви Би Ти Ви.

Вчера Софийският областен съд остави в ареста Енев, който е упрекнат за машинация с фиктивна кремация. Той беше арестуван, откакто край гробището на софийското село Клисура до Банкя бяха открити остатъци на седем души. Оказа се, че околните им са платили за кремация, само че вместо да извърши услугата, Георги Енев е прибирал парите и е погребвал покойниците.



Семейството на Софияна Петрова е било клиент на организацията на Георги Енев, откакто брачният партньор й умира през юли предходната година.

" Общо ни излезе 3500 лв. за кремацията, всичко - облекла обувки, възглавници за урната, ковчега, попа уреди и това. Не останах удовлетворена, тъй като нито беше квалифицирано на място ", споделя тя.

Изпада в смут, когато научава за злокобната скица на гробаря и се пита дали и те не са измежду пострадалите.

" Синът ми се обади в крематориума в София и споделиха, че юли и август няма такова име ", споделя дамата.

Проверили и в крематориума в Пловдив. Казали им, че името на брачна половинка ѝ попада там, само че вдовицата не има вяра.

Полицията е взела ДНК от близки на брачна половинка ѝ, а следва негова панахида за една година от гибелта му. Не знае къде да я направи, тъй като не знае дали в урната е неговият прахуляк.

Георги Енев е обслужвал освен град Банкя, само че и близките села. Наскоро трансферирал компанията си. В съда е дал адрес, който от години не употребява. Има и дете.

Разкритията по лъжливата скица занапред предстоят, споделят проверяващи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР