Десетки се събраха днес в централния дупнишки храм Св. Георги

...
Десетки се събраха днес в централния дупнишки храм Св. Георги
Коментари Харесай

Изпратиха Ангел Христов в Дупница, командос: Бил е убит

Десетки се събраха през днешния ден в централния дупнишки храм " Св. Георги " в Дупница, с цел да се сбогуват с Ангел Христов-Геле, известен като единия от " братя Галеви ", съобщи Българска телеграфна агенция.

Сред опечалените бяха брачната половинка му Радмила и двете им деца, приятелката на Пламен Галев, близки на Ангел, някогашни сътрудници от ЦСБОП. Тук беше и Златомир Иванов, прочут като Златко Баретата. Хора от някогашното и актуалното общинско управление на Дупница и Сапарева баня. Площадът пред храма в Дупница почерня от хора в черни облекла, с бели цветя.

В града през днешния ден има и засилено полицейско наличие. Опелото води архиерейският наместник на Дупнишка околия Георги Паликарски.

Ангел Христов ще бъде заровен на мястото, приготвено в неделя, когато погребението му беше спряно от досъдебното произвеждане във връзка със гибелта му и това по какъв начин е влезнал в България, до момента в който е разгласен за интернационално търсене.

" Разбира се, че е бил погубен ". Това сподели някогашен командос, представен от " Фокус ". Мъжът отхвърли да разкрие името си.

" Аз съм някогашен командос на 75 година Знам всичко, от-до. Важното е по какъв начин го убиха. Според мен е по класическия метод. Той е подобен здрав човек, по какъв начин ще имам вяра, че ще почине от инфаркт ", добави мъжът.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР