Десетки предполагаеми членове на банда, които са нанасяли насилие по

...
Десетки предполагаеми членове на банда, които са нанасяли насилие по
Коментари Харесай

„Достатъчно е“: Бандата тероризира Бостън, хвалеше се за убийства, използваше деца като наблюдатели, казват федералите

Десетки хипотетични членове на тайфа, които са нанасяли принуждение по улиците на Бостън през последните години, са зад решетките, откакто следователите настояват, че се хвалеха с убийства в текстови известия и музикални видеоклипове, което в последна сметка докара до покачване на федерални обвинявания за RICO, опиати, оръжия и финансови измами против тях, оповестиха управляващите в сряда.

Обвиненията и наказателните тъжби бяха разпечатани в сряда сутринта съдът повдигна обвинявания против повече от 40 лица, свързани с бандата на улица Хийт, в скрит план за рекет, закононарушения с опиати, закононарушения с огнестрелни оръжия и финансови закононарушения, в това число измами с Коронавирус и нагли проведени обири на дребно, сподели изпълняващият длъжността американски прокурор от Масачузетс Джошуа С. Леви по време на конференция.

„ Тази заран близо две дузини членове и сътрудници на бандата на улица Хийт бяха задържани, а няколко други лица в щатски и федерален арест бяха упрекнати във федералния...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР