Десетки НЛО в орбита на Земята по време на изстрелването

...
Десетки НЛО в орбита на Земята по време на изстрелването
Коментари Харесай

Десетки НЛО в орбита на Земята по време на изстрелването на Джеймс Уеб

Десетки НЛО в орбита на Земята по време на изстрелването на Джеймс Уеб …Европейската галактическа организация пусна видео (ще го гледате по-долу) от ракетата Ariane 5, което демонстрира телескопа Джеймс Уеб в Космоса.На фрагментите се виждат голям брой НЛО, които безусловно „ наводняват “ земната орбита.Триминутното видео онлайн демонстрира по какъв начин Джеймс Уеб се отделя от ракетата и разпростира слънчевата клетка след 69 секунди.Четете още: Огромен обект с доста странна форма, сниман от МКС над Земята (видео)За това събитие НАСА написа:
„ Телескопът се насочва към място, ситуирано на разстояние към 1,5 милиона километра от Земята, в регион, наименуван Точките на Лагранж. “И сякаш изобщо „ не вижда “ големия брой НЛО, които са изпълнили орбитата.Разбира се, НАСА ще уточни, че „ това е просто лед, който е паднал от ракетата “, само че откакто изгледате видеото, сходни пояснения единствено ще ви разсмеят.Гледайте видеото.
Обектите се движат в разнообразни направления и с друга скорост. Някои от тях първо летят в една посока, по-късно стопират и политат в противоположна посока. А знаем, че в Космоса няма ветрове …Излишно е да посочваме, че неконтролируемите части лед или „ галактически парчета “ са физически неспособни да вършат това, което правят тези обекти …Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР