Десетки мотористи от мотоклуб Кралете на пътя“, пременени като Дядо

...
Десетки мотористи от мотоклуб Кралете на пътя“, пременени като Дядо
Коментари Харесай

Десетки мотористи, пременени като Дядо Коледа зарадваха децата в Коледното градче в Благоевград, допринесоха за благородна кауза и благодариха за подкрепата на кмета Илко Стоянов

Десетки мотористи от мотоклуб „ Кралете на пътя “, пременени като Дядо Коледа, посетиха Коледното градче в Благоевград, където раздадоха лакомства на децата.

Те дойдоха на две гуми след мотообиколка из регионалния център на Пиринско, която обичайно се провежда в навечерието на Рождество Христово.

По време на празника в Коледното градче, мотористите бяха поздравени от кмета Илко Стоянов, а те от своя страна му благодариха за поддръжката, която получават.

„ Аз също ви благодаря за всичко, което вършиме. Благодаря ви и за днешната самодейност, с която радвате тези прелестни деца – нашето бъдеще. Организацията е напълно ваша, а ние сме отсреща да оказваме помощ, с каквото можем “, сподели кмета Илко Стоянов.

На място бе сложена и дарителска кутия в поддръжка на 30-годишния благоевградчанин Стойчо Кръстев, който се нуждае от скъпоструващо лекуване.

Вчера по предложение на кмета на Благоевград, Общински съвет утвърди и разпределяне на финансова помощ в размер на 5000 лв. за младия мъж.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР