Десетки жени помолиха от Света Богородица за благословия, с която

...
Десетки жени помолиха от Света Богородица за благословия, с която
Коментари Харесай

Молебен за чадородие отслужиха в Асеновград

Десетки дами помолиха от Света Богородица за благословия, с която да си родят детенце. Това се случи по време на молебена за чадородие, провел се в църквата „ Света Богородица” в асеновградския квартал Горни воден. Молебенът се организира за четвърта поредна година с поддръжката на фондация „ Искам бебе “.
Снимка: btvnovinite.bg
Семейството на Ирина и Димитър е доказателство, че чудеса се случват. Двамата стават родители след горещи молби, отправени пред иконата на Света Богородица от храма – преди седем години се раждат близначките им.

„ За църквата знаем много от дълго време, откакто измолихме нашите деца оттука, на 7 години станаха, тук са кръщавани –Ана и Мария, кръстени на Богородица и на нейната майка”, споделя майката Ирина Георгиева.

Родителите описват, че точно мощната религия ги е дарила с чеда.
Снимка: btvnovinite.bg
Чудотворната икона на Божията майка, наречена „ Златна ябълка” е последната вяра на десетки дами да чуят рева на детето си.

Историите, в които чудотворната икона на Богородица е дарила дами с деца се предават от уста на уста.

В страната ни има над 200 000 двойки с репродуктивни проблеми.Пътят към задачата им е сложен,в доста от случаите единствено мощната религия в чудотворната мощ на майка Богородица ги крепи.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР