Десетки хиляди демонстранти се събраха по призива на лидера на

...
Десетки хиляди демонстранти се събраха по призива на лидера на
Коментари Харесай

Протест срещу реформа на Макрон в Париж

Десетки хиляди стачкуващи се събраха по апела на водача на крайната левица Жан-Люк Меланшон на шествие по улиците на Париж , с цел да стачкуват против промяната на Кодекса на труда на президента Еманюел Макрон, предадоха Франс прес и Ройтерс.

Макрон: Жена ми е моята опора и е част от мен самия

Меланшон даде обещание " обществен циклон " на опозицията против промяната на президента, надявайки се да събере многочислени поддръжници, както на 18 март, в разгара на кандидат-президентската акция, когато в негова поддръжка по улиците излязоха 130 000 души, напомня Агенция Франс Прес.
 Протестиращи в Париж БГНЕС
Оглавяваното от водача на " Непокорна Франция " шествие потегли в ранния следобяд с присъединяване на деятели, пристигнали от цяла Франция.

Макрон: Отхвърлянето на нуклеарното съглашение с Иран ще бъде груба неточност

Френският президент, който н яма желание да отстъпи на натиска, публично парафира през вчерашния ден пред телевизионните камери петте текста, изменящи френския Кодекс на труда от над 3000 страници.
 Протестиращи в Париж БГНЕС
Реформата, която има за цел да направи по-гъвкав пазара на труда в страната, където безработицата е 9,6 на 100, улеснява някои от уволненията и разрешава на фирмите да договарят директно със чиновниците, без присъединяване на синдикати, по техните условия на труд.

  По тематиката След визитата на Брижит Макрон в Балчик: Ръст на туристите в " Двореца " Макрон: Отхвърлянето на нуклеарното съглашение с Иран ще бъде груба неточност Телефонен номер на Макрон изтече онлайн, засипаха го с есемеси

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР