Десетилетия наред обновяването на модела в средата на жизнения му

...
Десетилетия наред обновяването на модела в средата на жизнения му
Коментари Харесай

В бъдеще „брейнлифтът” ще стане по-важен от фейслифта

Десетилетия наред обновяването на модела в средата на виталния му цикъл, необятно публикуваният термин за което е фейслифт, бе най-ефикасният способ за предоставяне на нов подтик на продажбите.

С някои изключения, през последните години се вижда, че тежестта и значимостта на фейслифтите понижава. В същия този интервал явна стана и наклонността, че освен скоростта на избавяне от мотора с вътрешно горене, а и скоростта за развиване на софтуера ще е от основно значение за триумфа в ерата на електрическите автомобили, които се задава с висока скорост.

Последният развой е дотолкоз значим, че основният търговски шеф и зам. Изпълнителен шеф на Volvo измисли нов термин: „ брейнлифт ” (игра на думи, може да се преведе като ободряване на мозъка, визирайки софтуера).

Бьорн Анвал има вяра, че точно софтуерните актуализации ще станат по-важни от обичайния фейслифт.

" Смятам, че по-големите изгоди за клиента ще идват от софтуера, а не от хардуера. ”

Това не значи наложително, че шведската компания ще изостави изцяло дизайнерските трикове за привличане вниманието на клиента, защото „ ние въпреки всичко сме хора и носим друга риза от тази от преди три години. ” Но подобряването на вградената в автомобила технология ще стане приоритет в близко бъдеще.

Пред австралийското издание CarExpert Анвал визира и тематиката за платените абонаменти.

Още по тематиката четете на автомобилния уебсайт
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР