Десетгодишно дете е заловено да шофира АТВ в Любимец, съобщават

...
Десетгодишно дете е заловено да шофира АТВ в Любимец, съобщават
Коментари Харесай

10-годишен фучи с АТВ на градско в Любимец

Десетгодишно дете е хванато да кара АТВ в Любимец, оповестяват от ОД на МВР-Хасково.

Вчера по обяд служители на реда от локалния сектор забелязали малолетния да ръководи високопроходимата машина по улиците на града. Освен недееспособността на момчето се открило, че возилото не  е записано по надлежния ред. 

Разбира се, деецът не може да носи безусловно никаква наказателна или административна отговорност поради възрастта си.

В същия район, в Хасково униформени пък заловили 17-годишен без брошура да кара на ул. „ Могила “ в града АТВ без регистрационна табела. 

Още един водач, нарушил ЗДвП, е арестуван през денонощието. В Симеоновград 19-годишен управлявал „ Фолксваген “ и при полицейска инспекция пробата отчел приложимост на метаамфетамин. Младежът отказал проба за разбор. Стартирало е бързо произвеждане.

Без заплаха за живота след пътен случай в Хасково пък е мотоциклетист. Вчера в 14,20 часа на бул. „ Илинден “ 36-годишен с мотор „ Сузуки “ не спазил отдалеченост от движещ се пред него лек автомобил „ Мерцедес “ и се блъснал в него откъм гърба, след което паднал на платното. 

Само преди дни в ромската махала на Вършец 20-годишен лидер, лудо бушуващ с БМВ, удари две деца, които също нелегално се движели на тротинетка. Едното постъпи за лекуване в " Пирогов ", а другото остана в локалната болница за поредица от интервенции. 
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР