Десет от топ университетите на Холандия ще представят програмите си

...
Десет от топ университетите на Холандия ще представят програмите си
Коментари Харесай

10 холандски топ университета правят презентация днес във Варна

Десет от топ университетите на Холандия ще показват стратегиите си за образование в морската столица през днешния ден - 11 Октомври по време на събитието „ Дни на образованието в Холандия “. Седемнадесетото ревю стартира в 14 часа и ще се организира в хотел „ Димят “.

Във варненското събитие - Дни на образованието в Холандия бъдещите кандидат-студенти и родители ще имат опция да се срещнат персонално и да зададат въпросите си непосредствено към представители и студенти на висшите учебни заведения в страната на лалетата.

Зрелостниците, които вземат най-важното решение за образованието си тази година, могат да си изберат университет, подобаваща компетентност и да се срещнат с изискванията за кандидатстване в нея. А за гимназистите в 9. 10. и 11. клас са планувани презентации и семинари, които да им оказват помощ да се насочат към подобаващите дисциплини за профилирана подготовка, по какъв начин да се приготвят за кандидатстване и по какъв начин да се насочат към компетентност. За родителите има готова спомагателна информация, презентации и семинари с на практика въпроси свързани със следването в Холандия.

Вход свободен. Регистрация наложителна.

Повече информация на:
Организатор на събитието е UNIFY - единственият профилиран съветник за обучение в Холандия и формален представител на холандските университети. Всички консултанти на UNIFY са приключили студенти в Холандия. Това е една от главните тактики и отличителни черти на тяхното посланичество. Всеки един от тях дава информация за образованието в Холандия от личен опит. Мисията на UNIFY е да оказва помощ на всички бъдещи студенти в Холандия да намерят своя университет в Холандия и да изберат най-хубавото място за тях.

Участието във събитието е изцяло гратис. С направена регистрация за събитието на unify.bg, ще можете да:

• да присъствате на всички презентации, водени от профилираните кариерни консултанти;

• да се срещнете с холандски представители на 10 от най-хубавите университети, които ще дойдат особено за събитието от Холандия;

• да се срещнете и със студенти, които учат в университетите;

• да посетите профилиран щанд на UNIFY, където ще получите информация за стъпките и процесите на кандидатстване.

Началото ще е с презентация за всичко значимо за образование в Холандия в 14 ч. водена от Милена Генчева, кариерен коуч и профилиран съветник, приключила в Холандия. По време на цялото събитие ще имате опция да разговаряте персонално с представителите на университетите и да зададете всички собствен въпроси. Това е страхотна опция да съберете всичката потребна, вярна и налична информация, която да ви помогне да вземете осведомено решение за образованието си.

Холандия е измежду най-предпочитаните дестинации за образование в чужбина както за България по този начин и на международно равнище. Университетите оферират доста огромен брой стратегии напълно на британски език. Образователната система в Холандия е доста модерна и известна. Методите на преподаване са разнообразни и интерактивни. Обръща се доста внимание на мисленето, персоналното мнение и творчеството, не на зубренето. В множеството бакалавърски стратегии има включен наложителен стаж, който приготвя студентите за бъдещата специалност.

Всичко за образованието в Холандия и кариерното насочване на 11 октомври.

Вход свободен. Регистрация наложителна. Повече информация на:
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР