Десет нелегални мигранти са пострадали при катастрофа с джип край

...
Десет нелегални мигранти са пострадали при катастрофа с джип край
Коментари Харесай

Десет нелегални мигранти пострадаха при катастрофа с джип край „Петолъчката“

Д есет незаконни мигранти са потърпевши при злополука с джип край Ямбол. Инцидентът е станал малко преди 20:00 часа в понеделник, съобщи заместник-директорът на регионалната болница „ Св. Пантелеймон “ доктор Валентин Вълчев.

От полицията потвърдиха за случая, като прецизираха, че джипът е самокатастрофирал сред пътен възел „ Петолъчката “ и стралджанското село Зимница. Движението в сектора не е било ограничавано, съобщи Българска телеграфна агенция.

Седем от мигрантите са признати в ямболската болница, а трима са откарани от екип на Спешна помощ в държавната болница в Сливен. Транспортираните в регионалната болница в Ямбол са сирийци на възраст сред 14 и 20 години, посочи зам.-директорът ѝ.

Най-тежко е положението на един от мигрантите, пътувал в джипа. Той ще бъде превозен с кола за спешна помощ до отделението по неврохирургия в Университетската болница в Пловдив. Двама остават в ямболската болница, като единият е в хирургично поделение, а другият е в отделението по реанимация, само че в устойчиво положение.

След осъществени прегледи останалите четирима са освободени от ямболската болница, защото са с повърхностни пострадвания, сподели доктор Вълчев. 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР