Десет мотивирани жени, които имат интерес в сектора на агрохраните,

...
Десет мотивирани жени, които имат интерес в сектора на агрохраните,
Коментари Харесай

Варненки с шанс да спечелят 10 000 евро за свой бизнес с агрохрани

Десет стимулирани дами, които имат интерес в бранша на агрохраните, ще имат шанса да финансират своята бизнес концепция като се включат в тазгодишното издание на програмата " Участие на дами в производството на селскостопански храни " /Empowering Women in Agrifood 2024 (EWA), оповестяват от Областния информативен център-Варна. Тя се извършва от Европейския институт за нововъведения и технологии в храните - EIT Food, а Регионалната организация за предприемачество и нововъведения - Варна /РАПИВ/ е съдействаща организация.

Целта на програмата EWA е да стимулира представители на ръководени от дами стартъпи в ранен стадий на развиване и дами с бизнес концепция в региона на селскостопанските артикули да засилят капацитета си, да получат нужните познания, доверие и достъп до мрежи, с цел да стартират сполучливо резистентен бизнес и да го развият.

Участие в самодейността, която се организира във Варна от РАПИВ, могат да вземат дами на възраст над 18 години, които живеят в България, имат бизнес концепция или компания в региона на производството на агрохрани и/или съпътстващи действия на територията на страната. При съществуване на компания, тя би трябвало да е до 3-годишна и да е получавала не повече от 60 000 евро частна или обществена поддръжка досега.

Десетте дами, участнички в програмата, в продължение на шест месеца ще имат опция за менторство, образования по профилирани тематики, включване в EWA Agrifood общественост, присъединяване в pitching събитие. Всяка от тях ще има шанса да впечатли журито и да завоюва премия, с цел да финансира своята бизнес концепция. За първо място тя е 10 000 евро, а за второ - 5000 евро. Всички утвърдени участнички ще получат финансова поддръжка в размер на 1000 евро за покриване на разноски по включване в събитията.

Участието в програмата е на български език и е гратис за утвърдените дами. Крайният период за кандидатстване е 24.05.2024 година на следния линк: https://www.f6s.com/ewa-2024-bulgaria-blgaria/apply.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР