Десет млади и красиви, популярни дами ще вземат участие в

...
Десет млади и красиви, популярни дами ще вземат участие в
Коментари Харесай

Любими лица на Vbox7 застават зад волана в “Овация 2018”

Десет млади и красиви, известни дами ще вземат присъединяване в автомобилното съревнование “Овация 2018”, което ще се организира на 7 октомври до Национален стадион “Васил Левски”. Инициатор и уредник на проявата е тв водещата и публицист Миглена Ангелова. Лице на акцията е “Мис България 2018” и “Мис Планет 2018” Тамара Георгиева, като прелестните лица на Vbox7 Биляна Лазарова („ Следвай ме “), Надя Петрова и Ралица Добрева („ Килерът “) също поддържат самодейността “Отговорни млади шофьори” за повече сигурност по пътищата за нашите деца.

Освен надарените актриси, в надпреварата ще забележим зад кормилото още Петя Стоянова (Пенелопе), която бе част от уеб плана „ InstaQueen “ в ролята на наставник на участничките. В самодейността се включват и плеймейтката Ася Капчикова, тийн любимката Ева, близначките от “Х Фактор” Алекс и Влади, студентката по информатика Елен Стоенчева. Водещи на събитието са Борислав Борисов, по-известен като Боби Звездния кореспондент и артистът Алпер Чочев.

По време на надпреварата Тамара Георгиева ще сложи началото на акцията “Отговорни млади шофьори” в България. По-късно, на 18 ноември, когато е Световният ден за възпоменание на жертвите от пътно-транспортни катастрофи, настоящата “Мис България 2017” взаимно с авто “Овация” и няколко Неправителствени организации, свързани с сигурността на придвижването, ще провежда събития в огромните градове на България, като част от Националната акция “Отговорни млади шофьори”.

“Ще дадем самобитен старт посредством авто съревнование, каквото до момента не сте виждали. Десет млади красиви дами, разпределени в пет екипа, ще преминат с електрическа кола BMWi3, каквато до този миг не са карали, три стадия, чиито правила не познават - също като в живота”, споделя за идното шоу Миглена Ангелова. Автомобилното шествие ще се случва непосредствено в центъра на София в границите на няколко часа пред жива аудитория. Атракцията ще има и непосредствено лъчение в Youtube и Фейсбук.

“Всички страдаме от новините, които осведомят за потърпевши при ПТП-та младежи. Мисля, че не по-малко ужасно и пречупващо живота е, когато младеж аргументи ПТП. Лесно е да упрекваме, само че в действителност сме наясно, че има какво да се направи, с цел да няма толкоз доста нещастия”, споделя Ангелова. Именно това я предизвика да изследва за какво и по какъв начин, какво се прави в други страни и лека-полека стига до някои значими обстоятелства, които да сложи на публичното внимание. “Ако бях в ефир, несъмнено щях да направя някаква графа, само че не мисля, че това щеше да е задоволително. Така последователно се роди концепцията за “Овация” - по прелестен и атрактивен за младежите метод да притеглим вниманието им към Отговорността на всеки един от нас пред Живота. Идеята последователно се разви и се трансформира в акцията "Овация за виновни млади водачи ", споделя Ангелова. Затова задачата е надпреварата да продължи да се провежда за в бъдеще два пъти годишно.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР