Десет млади и красиви популярни дами ще се включат в

...
Десет млади и красиви популярни дами ще се включат в
Коментари Харесай

Миски, певици и актриси застават зад волана 

Десет млади и красиви известни дами ще се включат в автомобилното съревнование “Овация 2018 ", което ще се организира на 7 октомври до Национален стадион “Васил Левски ". Инициатор и уредник на проявата е тв водещата и публицист Миглена Ангелова и продуцентска къща “Зенит ТВ продукции ". Лице на акцията е “Мис България 2018 " и “Мис Планет 2018 " Тамара Георгиева, като певиците Гери-Никол и Дивна също поддържат самодейността “Отговорни млади водачи " за повече сигурност по пътищата за нашите деца.  

Освен Тамара Георгиева в надпреварата ще забележим зад кормилото още плеймейтката Ася Капчикова, тийн любимките Ева и Биляна Лазарова, младите актриси Надежда Петрова и Ралица Добрева, както и близначките от “Х Фактор " Алекс и Влади, студентката по информатика Елен Стоенчева и моделът Петя Стоянова (Пенелопе). Водещи на събитието са Борислав Борисов, по-известен като Боби Звездния кореспондент и артистът Алпер Чочев. 

По време на надпреварата Тамара Георгиева ще сложи началото на акцията “Отговорни млади водачи " в България. По-късно, на 18 ноември, когато е Световният ден за възпоменание на жертвите от пътнотранспортни катастрофи, настоящата “Мис България 2017 " взаимно с авто “Овация " и няколко Неправителствени организации, свързани с сигурността на придвижването, ще провежда събития в огромните градове на България, като част от Националната акция “Отговорни млади водачи ". 

“Ще дадем самобитен старт посредством авто съревнование, каквото до момента не сте виждали. Десет млади красиви дами, разпределени в пет екипа, ще преминат с електрическа кола BMWi3, каквато до този миг не са карали, три стадия, чиито правила не познават - също като в живота ", споделя за идното шоу Миглена Ангелова. Автомобилното шествие ще се случва непосредствено в центъра на София в границите на няколко часа пред жива аудитория. Атракцията ще има и непосредствено лъчение в Youtube и Фейсбук. 

“Всички страдаме от новините, които осведомят за потърпевши при ПТП-та младежи. Мисля, че не по-малко ужасно и пречупващо живота е, когато младеж аргументи ПТП. Лесно е да упрекваме, само че в действителност сме наясно, че има какво да се направи, с цел да няма толкоз доста несгоди ", споделя Ангелова. Именно това я предизвика да изследва за какво и по какъв начин, какво се прави в други страни и лека-полека стига до някои значими обстоятелства, които да сложи на публичното внимание. “Ако бях в ефир, несъмнено щях да направя някаква графа, само че не мисля, че това щеше да е задоволително.

Така последователно се роди концепцията за “Овация " -  по прелестен и атрактивен за младежите метод да притеглим вниманието им към Отговорността на всеки един от нас пред Живота. Идеята последователно се разви и се трансформира в акцията " Овация за виновни млади водачи ", споделя Ангелова. Затова задачата е надпреварата да продължи да се провежда за в бъдеще два пъти годишно.  “Овация 2018 " ще се организира на 7 октомври 2018 г до Национален стадион “Васил Левски ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР