Десет месеца след убийството на Красимир Каменов – Къро и

...
Десет месеца след убийството на Красимир Каменов – Къро и
Коментари Харесай

Има заподозрени за убийството на Красимир Каменов - Къро в Кейптаун

Десет месеца след убийството на Красимир Каменов – Къро и още четирима български жители в Кейптаун (РЮА), локалната полиция разпознава двама обвинени за убийството.

Бизнесменът Красимир Каменов-Къро беше убит на 25 май предходната година.

Анелисиве Маняна, представител на локалната полиция, съобщи, представен от БНР, че двамата обвинени са карали автомобил " Фоклсваген ", който е бил на мястото на нападението.

Според обществената информация шестима обвинени са били видяни да бягат от закононарушението със наследник " Хюндай " и с бял " Фолксваген Голф " GTI. По-късно двама души са били видяни да карат бял " Фoлксваген пасат " и същия " Голф ".

Именно Къро беше " основното настоящо лице " в записите, които някогашният основен прокурор Иван Гешев показа на конференция през март 2023 година за за неговото събаряне от власт. Въпреки че прокуратурата го уличи в незаконна активност, тя по този начин и не повдигна обвинявания против Къро по този мотив.

Каменов е един от основните играчи в подземния свят през последните 30 години. Бизнесменът е прочут от времето на силовата формация ВИС от 90-те години на предишния век, където работи със посочения за наркобос Христофорос Аманатидис - Таки.

Името на Къро се появи и в абсурда около " златния мочур " на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " от 2022 година

" Отделът за тежки закононарушения и закононарушения, свързани с принуждение, на провинция Западен Кейп търси съдействието на обществеността за следене на двете лица, изобразени на фотосите, които могат да оказват помощ при следствието на пукотевица, станала на 25 май 2023 година ", се споделя в обява във Facebook на Южноафриканската полицейска работа.

От полицейската работа приканват всички, които разполагат с информация или знаят местонахождението на лицата, изобразени на фотосите, да се свържат с тях.

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР