Десет години след като спира да пие, Иван Христов прави

...
Десет години след като спира да пие, Иван Христов прави
Коментари Харесай

Иван Христов: Ирина спаси живота ми!

Десет години откакто стопира да пие, Иван Христов прави равносметка за случилото се, разбра HotArena.

" Ирина ми избави живота и физически, и духовно ", по този начин тв продуцентът стартира описа за един от най-трудните и интервали в живота. Искрено и персонално Христов разкрива какъв е бил методът му на живот преди появяването на актуалната му спътница в живота Ирина. От страниците на биографичната книга на Иван и Андрей " Братя по сърце ", излиза наяве, че точно Тенчева изиграваа голяма роля в неговото отрезвяване. Няколко месеца откакто двамата усещат първата искра, Иван си дава сметка, че не може да продължи с пиенето. 

" Преди да мина към физическото пристрастяване, моята потребност от алкохол беше да се сътвори паралелна реалност, която е по-лека за понасяне. Никога не ми се е налагало да пия, с цел да ми е бърз мозъкът и да пущам смешки по време на предаване. Аз пиех поради останалите 23 часа, в които не съм в ефир ", повдига завесата Иван, който от 10 години няма взаимозависимост към алкохола. 

Повратната точка е заминаването му с Ирина на море малко след началото на връзката им. Дните, в които са там, той е непрекъснато пийнал. Признава, че разочарованието в очите на водещата го отрезвява и й дава обещание, че ще спре, Подробностите към това, през което е минал през идващите седмици, го държат и през днешния ден надалеч от алкохола, написа България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР