Десет години след изчезването на полет MH370 на Малайзийските авиолинии,

...
Десет години след изчезването на полет MH370 на Малайзийските авиолинии,
Коментари Харесай

Смразяващата теория за MH370 на бившия пилот какво наистина се е случило с изчезналия полет на Малайзийските авиолинии

Десет години след изгубването на полет MH370 на Малайзийските авиолинии, към момента остават въпроси по отношение на злокобното му изгубване.

Докато държавните управления стопираха формалното си търсене през 2017 година, специалистите в авиационната промишленост не престават да търсят отговори какво се е случило в оня предопределен ден на 8 март 2014 година Един някогашен началник на полети и някогашен водач са „ уверени “, че самолетът е бил ръководен от водач отвън курса за няколко часа, преди да се разбие в Индийския океан.

Докато полетът се е насочил към Пекин от Куала Лумпур, той наподобява е липсващ със изгубени сигнали, когато са навлезли във виетнамското въздушно пространство. Използвайки примитивен радар, малайзийските военновъздушни сили показаха, че полетът е направил изострен ляв завой и се е насочил назад.

Около остров Пенанг прелетя на северозапад и над Андаманско море, където падна от радара. Но полетът беше обвързван през идващите шест часа с различен спътник в Индийския океан. Използвайки тези дан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР