Дервиш йога за здраве и дълголетие уточнява седем фундаментални аркана,

...
Дервиш йога за здраве и дълголетие уточнява седем фундаментални аркана,
Коментари Харесай

Толкова Приятно И Разтоварващо! Дервиш Йога Е Ключът Към Вечна Младост И Дълголетие!

Дервиш йога за здраве и дългоденствие прецизира седем фундаментални аркана, или казано по различен метод – свещени извършения на Самадева, които са сходни на придвижванията на йога, в композиция с тай чи чуан, аюрведа, и танци. Упражненията са елементарни и извънредно ревитализиращи. Те оказват помощ да се възвърне салдото на душeвността, забавят процесите на стареене, регенерират духа и укрепват тялото.

Посредством дервиш йога човек може да укрепи здравето си, да възобнови сила си, да реализира по-голяма еластичност на тялото и вътрешна естетика. Всяка Аркана подхожда на всеки един от най-големите енергийни центрове или чакри, намиращи се в тялото. За всяка чакра си има настрана упражнение, което има благоприятен резултат върху нея. Илюстрирани от голям брой подробни фотоси, тези извършения могат елементарно да бъдат научени в единствено 10 минути дневно. И сигурно ще ви оказват помощ да възстановите вътрешния си баланс и да съживите живота си.

Освен, че спомага да предотвратим процесите на стареене, дервиш йогата се отличава с релаксиращо деяние, съчетано с танци и лека гимнастика. Което в действителност я отличава от елементарната йога. Специалистите са безапелационни, че с изключение на за духа и душeвността, упражненията са извънредно благотворни и за половото здраве на човек.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР