Дерогацията за Лукойл се скъсява и с решението на Народното

...
Дерогацията за Лукойл се скъсява и с решението на Народното
Коментари Харесай

Кабинетът готви състави в НК за заобикаляне на санкции

Дерогацията за " Лукойл " се съкратява и с решението на Народното събрание, тя е съкратена до октомври 2024 година с концепцията, че рафинерията би трябвало да премине към обработка на неруски петрол . Това е тематика, която е друга от тематиката по какъв начин посредством прехвърлянето от един танкер в различен и с подправени документи " Лукойл " заобикаля регламентите. Това изясни министър председателят акад. Николай Денков в отговор на въпрос заобикаля ли " Лукойл " глобите на Европейски Съюз.

Коментарът си той направи, откакто даде брифинг с.

Нямаме наказателни сформира, свързани с нарушаването на глобите, тъй че самото вписване на нарушаванията да докара до наказване. Има диалог с правосъдния министър Атанас Славов да се приготвят сформира, включени в Наказателния кодекс, в случай че някои нарушава глобите, да понесе отговорност, акцентира Денков.

Toй изясни, че информацията в  му е известна и няма особена изненада, с изключение на скалата, в която се разкрива схемата за заобикаляне на глобите. Това, което би трябвало да се направи, е да се работи по отношение на законите, а там, където законите са безсилни, да бъдат усъвършенствани. Много приказки бяха казани за дерогацията и за какво тя се удължава, разяснява Денков

Премиерът посочи, че това, което е направило държавното управление, е да увеличи налозите, които би трябвало да заплаща " Лукойл " , с цел да понижат свръхпечалбите, да намалеят средствата, които влизат в Руската федерация и да се покачат средствата в бюджета.
 ЦИД:
ЦИД: " Лукойл " заобикаля глобите на Европейски Съюз, над 1 милиарда евро от горива са отишли в Кремъл

" Лукойл " се възползва от пробойна в текста на дерогацията
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР