Дерматоложката Енриза П. Фактор в интервю за Express.co.uk изброи пет

...
Дерматоложката Енриза П. Фактор в интервю за Express.co.uk изброи пет
Коментари Харесай

Пет продукта за подмладяване на кожата

Дерматоложката Енриза П. Фактор в изявление за Express.co.uk изброи пет естествени продукта , които подмладяват кожата .

На първо място , тя поучава да употребявате кокосовото масло и зехтина като процедури за лице. Според нея последният е богат на витамини А и Е, които добре овлажняват кожата. Кокосовото масло, съгласно лекарката, е уместно за унищожаване на грим, в това число на плътна основа, и на водоустойчива серпантина.

Освен това специалистката разкри тайната на битката с отпуснатата кожа. Така зползването на мед може освен да забави първите признаци на стареене, само че и да понижи зачервяването. „ А алое вера също покачва еластичността, укрепва и стяга кожата с помощта на ябълковата киселина в състава “, прибавя лекарят.

В умозаключение Фактор включи краставиците в листата на съставките с подмладяващ резултат. „ Те предизвикват обновяването на клетките и натрупването на колаген в тях “, сподели лекарят.

През февруари съветският диетоложка Альона Доброволская изброи храните , които предизвикват целулит . Според нея кафето , соевият сос и бързото хранене предизвикат появяването на " портокалова кожа ". 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР