Дерик Роуз получи мотивиращо послание от Том Тибодо. Треньорът на

...
Дерик Роуз получи мотивиращо послание от Том Тибодо. Треньорът на
Коментари Харесай

Роуз: Предпочитам играта ми да говори вместо мен

Дерик Роуз получи мотивиращо обръщение от Том Тибодо. Треньорът на Минесота има вяра, че Роуз принадлежи измежду най-хубавите играчи в НБА и може да се задържи в тази елитна група, стига да бъде здрав. Двамата работиха дружно първо в Чикаго, а в този момент и в Минеаполис, като от началото на новия сезон в играта на Ди Роуз в действителност има проблясъци на най-силните му дни.

“Това, че продължава, откакто е минал през всичко това, значително демонстрира що за персона е. Стига да е здрав, ще продължи да бъде измежду най-хубавите играчи в Лигата”, разяснява Тибодо.

30-годишният Роуз вкара 28 точки на Далас преди няколко дни, а в четирите мача на Минесота за сезон 2017/2018 до момента има приблизително по 14.8 точки, 5.0 асистенции, 3.8 битки и 0.8 отнети топки. Самият той бе поласкан от думите на Тибодо и сподели, че това е огромен комплимент за него.

“По-рано през кариерата си съм заявявал какви са желанията ми. Сега към този момент съм на този стадий, в който оставям играта си да приказва сама. Усещам, че съотборниците и сътрудниците ми отдават нужното почитание, само че медиите към момента не са усетили изцяло защо става дума”, сподели Роуз.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР