Дербито между Нефтохимик 2010 (Бургас) от 20-ия кръг на efbet

...
Дербито между Нефтохимик 2010 (Бургас) от 20-ия кръг на efbet
Коментари Харесай

Дербито Нефтохимик – ЦСКА и още три срещи от efbet Супер Волей в ефира на b1b.box TV

Дербито сред Нефтохимик 2010 (Бургас) от 20-ия кръг на efbet Супер Волей ще бъде гвоздеят в програмата на b1b.box TV през идната седмица (13-19 март 2022). Освен този дуел малкия екран ще Ви предложи още три срещи от програмата на efbet Супер Волей в хода на идната седмица.

Предаванията от волейболното ни първнество ще започват в понеделник с дуела сред първенците от Хебър (Пазарджик) и варненския Черно море, с който ще се закрие 19-ия кръг на шампионата. Срещата ще бъде от 18:00 часа.
 Двата мача на ЦСКА против бургаските тимове ще решат постоянния сезон в НВЛ Двата мача на ЦСКА против бургаските тимове ще решат постоянния сезон в НВЛ
В петък (17 март), още веднъж от 18:00 часа ще бъде и дербито сред Нефтохимик и ЦСКА, което ще се играе в зала „ Младост “ в Бургас. Точно 24 часа по-късно ще започва и дербито на дъното на класиранете сред Славия и Марек (Дупница). Победителят от този дуел ще получи късмет да остане в efbet Супер Волей през идващия сезон с присъединяване си в плейута с втория от Висшата лига, до момента в който изгубилият съвсем несъмнено ще изпадне непосредствено във второто равнище.

В неделя от 18:00 часа ще бъде и борбата сред приятната изненада на шампионата Берое (Стара Загора) и Монтана волей. Заралий ще търсят реванш за домакинското си проваляне през есенния полусезон.

13.03 – 18:00 efbet Супер Волей 
Oтборите на Черно море и Хебър ще закрият 19-ия кръг в НВЛ при мъжете. Шампионите ще търсят наложителен триумф против неуверения в последно време отбор на варненци. 

17.03 – 18:00 efbet Супер Волей 
В дербито на 20-ия кръг състава на Нефтохимик приема ЦСКА, като крайният излаз от мача е непредвидим, само че пък залога е голям – първото място в класирането. 

18.03 – 18:00 efbet Супер Волей 
В борбата на новобранците в мъжката ни волейболна Суперлига тимовете на Славия и Марек ще дефинират, кой ще изпадне непосредствено и кой ще играе плейаут. 

19.03 – 18:00 efbet Супер Волей 
Една от приятните изненади в мъжкия волейболен хайлайф отбора на Берое, ще се опита да вземе реванш за домакинската загуба в първия мач през есента против раздираният от проблеми състав на Монтана.

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР