Der Hunds се качват отново на сцена за поредната лайв

...
Der Hunds се качват отново на сцена за поредната лайв
Коментари Харесай

Der Hunds ще представят емоционален трибют на Крис Корнел в Пловдив

Der Hunds се качват още веднъж на сцена за следващата лайв доза магия. Този път обаче, групата оставя своето сполучливо творчество на назад във времето и показва прочувствен трибют, отдаден на Крис Корнел – един от най-отличаващите се и обичани реализатори в гръндж и алтърнатив музиката.

Непрежалимият от почитателите си вокалист на Audioslave и Soundgarden оставя отпечатък освен върху целия музикален свят, само че и върху доста български актьори, в това число различните рок герои от Der Hunds. Фронтменът на бандата Боби Мудолов споделя, че Пловдив е градът, в който той за първи и финален път съумява да види Крис Корнел онлайн и да се допре до магическото прекарване, което е концертът му в Античния спектакъл под леещия се дъжд, " тъкмо като в Сиатъл! “.

“Едва ли можете да си визиите по какъв начин се усещах, когато две години по-късно, на същата сцена - стоях аз, изпълнявайки неговата ария You Know My Name под съпровода на Софийската филхармония, " споделя още вокалистът.

Der Hunds ще споделят с публиката си своите мемоари и музикални прекарвания и страсти на две събития с музиката на Крис Корнел - в Пловдив и София.

Трибютът ще прозвучи първо онлайн в “Rock Bar Download " в събота, 21 май, в града под тепетата, а в София - в “Club Terminal 1 " на 25 май. Чуйте онлайн в осъществяване на Der Hunds Black Hole Sun, Spoonman, Say Hello to Heaven, Like a Stone, Hunger Strike и още доста от Soundgarden, Audioslave, Temple of Тhe Dog и соловите песни на Chris Cornell.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР