Депутатката от "Воля" Елена Пешева, чието минало на участничка в

...
Депутатката от "Воля" Елена Пешева, чието минало на участничка в
Коментари Харесай

Първи думи на родната секси депутатка за пикантното ѝ минало СНИМКИ 18+

Депутатката от "Воля " Елена Пешева, чието минало на участничка в Плеймейт конкурс я доближи още веднъж около скорошното й избиране за член на комисията, разглеждаща плана за Конституция, направи прочувствено послание във Facebook по тематиката.

Ето по какъв начин реагира парламентаристката на новата вълна от нейни разголени фотоси, които заляха общественото пространство:

"За следващ път през последните седмици се популяризират мои фотоси от един конкурс за хубост преди повече от 15 години, съпроводени от обиди и клюки по мой адрес!

Налага се към този момент да отвръщам, тъй като ми омръзна да популяризират една и съща подправена вест! Да не приказваме, че в случай че не бях влезнала в политиката, никой нямаше да обърне внимание на тези фотоси!

През живота си никого не съм излъгала, нито съм правила нещо неправилно или противозаканно! Работила съм старателно и почтено, постоянно съм се стремяла да съм съпричастна и да оказвам помощ, с каквото мога. Хората, които ме познават, знаят, че съм открит и прочувствен човек, борбена съм и подхвана ли нещо, не пущам, до момента в който не го осъществя!

Нямам от какво да се срамя, още по-малко за нещо, което се случило преди 15г.!

Семейството за мен е всичко - децата са смисълът на живота ми! Възпитавам ги в доста обич и съгласие, да бъдат всеотдайни и виновни хора и да се борят за фантазиите си! Благодарна съм за всичко, което имам и за всичко, което съм постигнала!

Ще не преставам да се боря за това, което ме е подтикнало да вляза в политиката - децата и фамилиите им да имат заслужен, благополучен и спокоен живот в личната си страна!

Тези клюки няма да ме спрат! Напротив, окуражават ме още повече!

Питам се, моето явяване на 1 конкурс преди 15г. ли е най-големият проблем на обществото ни? С какво това ме прави неподобаващ и незапознат човек? Аз ли съм отговорна, че през последните 30г. страната ни е ограбвана? Че страната не се грижи уместно за хората, които цялостен живот са работили, че не се грижи и за най-малките - нашето бъдеще! Здравната ни система е в колапс. Мога да изреждам и още, сигурна съм, че и Вие можете!

Това е истината. Моята истина! Вярвам, че всички рационални и мислещи хора ще ме схванат!

Толкова ли са безсилни към този момент враговете на Воля, че употребяват това, като някакъв "страшен " мотив против нас. А що се касае до медиите, които популяризират подправени вести и вършат отрицателни внушения за мен, юристите ми ще им потърсят правосъдна отговорност. ", написа в формалната си фейсбук-страница Елена Пешева.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР