Депутатката от възраждане Елена Гунчева публикува гневен пост по адрес

...
Депутатката от възраждане Елена Гунчева публикува гневен пост по адрес
Коментари Харесай

Депутатка от `Възраждане` обяви война на хранителна верига, поискали да си носи маската |

Депутатката от " възобновление " Елена Гунчева разгласява ядосан пост по адрес на верига хранителни магазини, откакто касиерка ѝ направила забележка, че не носи маската си както би трябвало.

" Дотук с XXX! Без да съм била в миналото фенка на тези магазини, през днешния ден прекрачиха границата на търпението ми. Една нагла и арогантна касиерка ми се разкрещя да си подвигна маската, като не да се махам от магазина /явно си въобразяваше, че магазинът е неин, а заплатата й се появява неизвестно по какъв начин от въздуха/ ", написа ядосаната национална представителка във фейсбук.

" Принципно бих показала схващане при доброжелателна забележка или молба, само че наглото държание, съпроводено с истерични викове, идва допълнително. Друга служителка надуто изясни, че те не мислили, а изпълнявали закона! То не е закон, а заповед, с която се анулират права по закон, но съществото очевидно нямаше потенциала да го разбере. Отново с апели да не пазаря в магазина им, в които наложително ще се вслушам. Май бизнесът е време да осъзнае, че се устоя с парите на клиентите си, а не е на прехрана към Министъра на опазването на здравето.
Аз в магазини, в които сляпо извършват заповеди, без да мислят, няма да пазаря ", зарича се госпожа Гунчева.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР