Депутатите тръгват на турне в странатаПарламентарният футболен отбор, селектиран от

...
Депутатите тръгват на турне в странатаПарламентарният футболен отбор, селектиран от
Коментари Харесай

Парламентарният футболен отбор със зрелищно реми срещу ФК „Климент“

Депутатите потеглят на турне в страната

Парламентарният футболен тим, селектиран от някогашния състезателен министър Красен Кралев направи боево реми 5:5 като посетител на ФК Климент, който е лидер в „ А “ Областна група – Шумен. Над 500 души изгледаха от трибуните атрактивния дуел, който в последна сметка се стигна до тъждество, написа NOVSPORT.

Домакините от ФК Климент поведоха с 1:0, след което Даниел Александров от ГЕРБ изравни. Почивката пристигна при резултата 3:1 за ФК Климент, а при започване на второто полувреме се стигна и до 4-и гол в тяхна изгода. Последваха много смени и това разреши на депутатите да изравнят играта и резултата.

С голове на Радослав Василев от Политическа партия и парламентарните сътрудници Красимир Красимиров и Емил Евтимов се стигна до 4:4. Домакините вкараха за 5:4, само че в последната минута Мартин Харизанов от ГЕРБ осъществя дузпа за 5:5.

Проведената контрола е част от подготовката на парламентарния ни футболен тим за интернационалния шампионат в София през април, в който ще вземат участие депутатски тимове от 6 страни.

В днешния мач присъединяване взеха депутатите от ГЕРБ Мартин Харизанов, Даниел Александров, Димитър Иванов и Илдер Бейзатов от ГЕРБ като последният бе главен уредник. От Политическа партия присъединяване взеха Калоян Икономов и Радослав Василев, а от Движение за права и свободи Джейхан Ибрямов и Марио Рангелов. Лекар на отбора бе Валери Лечовски от ГЕРБ. В игра за тима се включи и банатският българин Георги Марков, който е народен представител от румънския парламент. Мачът пропусна контузеният капитан Красимир Вълчев, някогашен министър на образованието от ГЕРБ.

В депутатския тим има представители още на Българска социалистическа партия, Възраждане и Има Такъв Народ, които през днешния ден бяха възпрепятствани да вземат присъединяване. Парламентарният ни тим стартира серия от контроли в цяла България като част от подготовката си за интернационалния шампионат през април като ще срещне разнообразни противници планувани са най-малко 4 другарски срещи в цялата страна. При първата от тях в Климент се получи същински футболен празник, а локалните хора имаха опция да се срещнат и да приказват персонално с депутатите.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР